Do soboty si můžete vyzkoušet kooperativní plošinovku Unravel Two zadarmo
zdroj: tisková zpráva

Do soboty si můžete vyzkoušet kooperativní plošinovku Unravel Two zadarmo

27. 6. 2018 14:13 | Preview | autor: Adam Homola |

Unravel Two vyšla už během E3, bohužel bez možnosti si nově přidanou kooperaci nezávazně vyzkoušet. To se teď mění. EA totiž vydala demo, které je sice časově omezené a můžete si ho stáhnout jen do soboty 30. června, ale lepší takto omezené demo než žádné demo.

V demu Unravel Two si vyzkoušíte první dvě kapitoly a překvapivě na to máte deset hodin. Zvláštní rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že vám dohrání celé hry může zabrat něco mezi čtyřmi až šesti hodinami, je prakticky dvojnásobná délka pro první dvě kapitoly poněkud zarážející.

Na druhou stranu můžete první dvě kapitoly hrát pořád dokola po dobu deseti hodin, pokud vás to bude bavit. Bohužel jde ale zrovna o ty snad nejkratší a v podstatě tutorialové úrovně, na základě kterých si sice o hře nějakou představu uděláte, ale tím nejlepším, co Unravel Two nabízí, určitě nejsou.

Hlavní tahák druhého dílu, tedy lokální kooperaci, si můžete vyzkoušet pochopitelně i v demu, a pokud si pak hru koupíte, přenese se vám dosažený postup i do plné verze. Demoverze je dostupná pro všechny platformy, příslušné odkazy ke stažení najdete tady.

zdroj: Archiv

Nejnovější články