Do všech verzí Diablo III dorazil Nekromancer i se svými kostlivci
zdroj: tisková zpráva

Do všech verzí Diablo III dorazil Nekromancer i se svými kostlivci

28. 6. 2017 17:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Witch Doctor si může konečně dáchnout. Nikdy sice Necromancera vyloženě nesuploval, nicméně to byl právě on, kdo byl k jedné z nejoblíbenějších postav z dvojky přirovnáván. Trvalo to několik dlouhých let (Diablo III vyšlo už v roce 2012), ale teď je starý známý vyvolávač kostlivců s oblibou ve vybuchování mrtvol konečně zpátky.

Blizzard po několika měsících od oznámení vydal placené DLC Rise of the Necromancer na PC i konzole. Vedle samotného Necromancera toho nově vydané DLC už moc neobsahuje. Dostanete ještě peta Half-formed Golem, dvě dodatečné záložky do truhly (pouze pro PC) a dva sloty pro postavy. A navrch několik kosmetických drobností – křídla Wings of the Crypt Guardian dostupná pro všechny postavy, rám na portrét, vlajku, prapor a sigil.

zdroj: Archiv

Pokud vás Necromancer zajímá a druhé Diablo jste nehráli, měli byste to co nejrychleji napravit. Jestli se vám už ale do dvojky nechce, připravili pro vás tvůrci speciální interaktivní webovou „knížku“ plnou základních informací o nekromantovi a všem, co společně s ním dostanete.

DLC Rise of the Necromancer je dostupné na PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One za 15 euro. Na PC je momentálně Diablo III a Diablo III: Battle Chest (obsahuje Diablo III a Diablo III: Reaper of Souls) dostupné za poloviční cenu.

Diablo III: Reaper of Souls zdroj: tisková zpráva

Na konzolích je namísto toho rovnou fungl nová edice s názvem Diablo III: Eternal Collection a je v ní všechno co potřebujete, pokud jste se do třetího Diabla ještě nepustili. Tedy původní hra, datadisk Reaper of Souls a čerstvé DLC Rise of the Necromancer.

Diablo III: Eternal Collection na PC neseženete a na obou konzolích je až do 5. července dostupná za sníženou cenu cca 1200 Kč. Poté se bude prodávat na PlayStation 4 i Xbox One za standardní cenu cca 1800 Kč.

Nejnovější články