Do Wildlands přišel ten nejobávanější lovec vesmíru: filmový Predátor
zdroj: tisková zpráva

Do Wildlands přišel ten nejobávanější lovec vesmíru: filmový Predátor

15. 12. 2017 15:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Jedno z nejznámějších a nejvíce ikonických filmových monster se teď dostává i do virtuální Bolívie. Týmová taktická stealth akce Ghost Recon Wildlands dostává s přidáním Predátora nový rozměr, kdy se máte připravit na ten doposud nejtěžší souboj ve hře. Není divu, Predátor tehdy solidně zatopil i Arnoldovi, a tak by měl, čistě teoreticky, dělat problém i vám.

Na Predátora se můžete v bezplatné misi vydat buď sami, nebo tradičně v kooperaci ve čtyřech. Při souboji s nejznámějším lovcem vesmíru byste měli být rychlí a umět improvizovat, protože tahle potvora umí přesně to, co uměla ve filmech. Tedy pobíhat rychle po džungli, skákat po stromech, umí se zneviditelnit a má Plasma Caster i Smart Disc.

Predátor bude ve hře pouze po omezenou dobu a to od 14. prosince do začátku ledna. Pokud se vám ho v tomhle časovém termínu podaří sejmout, dostanete hrstku nových předmětů v čele s predátoří helmou. Té nechybí ani ono dobře známé vidění založené na teplotě živých tvorů, které už ale v nějaké formě ve Wildlands stejně je.

zdroj: Archiv

V tamním obchodě je pak k zakoupení ještě dodatečný Predator Pack, kde najdete patnáct nových kosmetických předmětů inspirovaných původním filmem. Hrstku predátořích věcí dostává i PvP mód Ghost War. Ten vývojáři rozšiřují o novou třídu inspirovanou filmových Dutchem se speciální schopností „naštvání se“, kdy pak takový hráč může získat v bitvě převahu.

Nápad dát do hry Predátora přišel údajně hned po vydání DLC Fallen Ghost. Tvůrci si dle svých slov na Ubi Blogu uvědomili, že Predátor letos slaví 30. výročí, a tak kontaktovali filmové studio 20th Century Fox, slovo dalo slovo a začalo se pracovat.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zdroj: tisková zpráva

Tvůrci si tak pečlivě nastudovali původní film, stejně jako konzultovali různé detaily s odpovědnými filmovými kreativci. Vyladit herní verzi Predátora tak, aby do Wildlands sedla a zároveň byla pořádnou výzvou, prý také nebylo zrovna jednoduché.

Už jen kvůli tomu, kolik toho Predátor umí a jak je silný sám o sobě. Jak se to tvůrcům povedlo můžete posoudit už teď, stačí si Wildlands aktualizovat a začít lovit. Nebo být loveni…

Nejnovější články