Dobrodružná hra Pirates of the Burning Sea
zdroj: tisková zpráva

Dobrodružná hra Pirates of the Burning Sea

18. 4. 2003 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Exkurzi do fiktivního světa 18.

Pirates of the Burning Sea zdroj: tisková zpráva století, konkrétně do oblasti bouřlivého Karibiku, vám umožní masivně multiplayerový RPG titul, jehož název mluví sám za sebe - Pirates of the Burning Sea. Tuto hru vyvíjí studio Flying Lab Software, které má vizi, umožnit hráčům co možná nejpohodlnější a nejzajímavější požitek. S tím souvisí i otázka interface. Tvůrci mají v úmyslu vytvořit jej tak, abyste si mohli dle svého vkusu na obrazovce rozvrhnout veškeré potřebné ovládací prvky. Hra se jinak bude ovládat naprosto tradičně pomocí myši a klávesnice. Protože jde o masivně multiplayerovou hru, chybět nebude ani chat, jehož prostřednictvím se budou hráči moci dorozumívat. Stále se také zvyšuje počet nadšenců, kteří do svých oblíbených her rádi zasahují vlastními výtvory. I na to Flying Lab pamatují a hodlají proto postupně tyto možnosti takovým lidem otevřít. Zprvu se ale budete muset spokojit pouze s úpravami textur a tedy vzhledu různých věcí, později však mají tvůrci v plánu systém rozšířit i o podporu 3D modelů objektů vytvořených samotnými hráči.

Pirates of the Burning Sea je silně zaměřena na PvP, tudíž je třeba, aby zde platila určitá pravidla a hlavně, aby byla dodržována. Hráči se nemusí obávat toho, že by jejich postava zemřela. Jejich loď může být potopena, vyrabována nebo zajata, ale hráči, resp. jejich hrdinové, zůstanou naživu a pouze se znovu-objeví v jiné části světa. Dokonce ani neztratí své doposud nabyté zkušenosti a schopnosti. Jediné, oč přijdou, je jejich loď a vše, co bylo na její palubě. Hra bude naštěstí vybavena také bankami, kde budete moci ukládat své peníze, což je určitá záruka toho, že nebudete, pokud si správně povedete, úplně na mizině. Tvůrci rovněž plánují dát hráčům do rukou nástroje spravedlnosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Flying Lab Software, kteří si tento projekt sami financují, přijali v nedávné době nového vývojáře a v průběhu několika málo týdnů by jim měl být představen první, velmi omezený prototyp hry. V současné době se také chystají nabrat ještě nějaké externí studio, které by začalo pracovat na modelech lodí a budov. Jak vidíte, než se tento titul objeví, čeká ho ještě hodně práce. Ještě než však k vydání hry dojde, bude vyhlášeno veřejné betatestování, ovšem na uvedení byť je přibližného termínu je brzy. Rádi by ale Pirates of the Burning Sea vydali ještě letos. Jak možná někteří z vás vědí, Flying Lab se mají rozpracován ještě jeden titul - taktickou hororovou střílečku Delta Green, pro kterou však stále nenašli vydavatele.

zdroj: RPGVault

korgull

Nejnovější články