Druhá část DLC Bioshock: Burial at Sea nabídne „thiefovský“ stealth mód
zdroj: tisková zpráva

Druhá část DLC Bioshock: Burial at Sea nabídne „thiefovský“ stealth mód

28. 2. 2014 10:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Pokud jste alespoň trochu ze staré školy, tak vás v Bioshock Infinite určitě potěšil mód s názvem 1999. Odemknul se po dohrání hry nebo stylově pomocí tzv. Konami kódu a hra po jeho aktivaci byla hra výrazně těžší. Irrational Games sice končí, ale ještě si pro své fanoušky přichystali do druhé části DLC Burial at Sea jednu příjemnou vychytávku - mód 1998. A jak už jste možná pochopili z obrázku, tentokrát půjde o stealth.

Font módu 1998 je zjevně podobný fontu z prvních Thief her a přesně o tom Burial at Sea 2 při zapnutém 1998 módu bude. Nezbude vám než dohrát DLC, aniž byste kohokoliv zabili. Mód 1998 bude ve hře koexistovat vedle klasických obtížností, ale též vedle módu 1999, kterého se tvůrci nezbavili. Připomeňme, že druhá část Burial at Sea vyjde 25. března a zahrajete si v ní za Elizabeth.

„V druhé epizodě Burial at Sea jsme kladli důraz na vybalancování hry a stealth mechaniky. Jak jsme tyhle nové druhy hratelnosti vyvíjeli, viděli jsme hráče, jak se sami snaží projít hru bez zabíjení. Mysleli jsme si, když měli fanoušci tak rádi mód 1999, že by bylo super dát jim další možnost jak Burial at Sea hrát. Navíc mohou předvést, jak dokáží ovládnout stealth mechaniky,“ napsal na oficiálním webu Ken Levine, šéf studia.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Celý teaser obrázek oznamující mód 1998

Nejnovější články