Druhá epizoda adventurní série King's Quest vyjde 16. prosince
zdroj: tisková zpráva

Druhá epizoda adventurní série King's Quest vyjde 16. prosince

1. 12. 2015 19:09 | Preview | autor: Adam Homola |

Druhá epizoda znovuzrozené adventurní série King's Quest s názvem Chapter II: Rubble Without a Cause vyjde 16. prosince, jak oznámila Sierra. Druhou část pětidílné hry si tak v polovině prosince zahrajeme na PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360. A kam vás vlastně příběh druhé epizody zabere?

King's Quest – Chapter II: Rubble Without a Cause uvede hráče do doby, kdy stál král Graham před svou první velkou zkouškou coby vládce Daventry. Partička goblinů se rozhodla držet obyvatele království jako rukojmí a je právě na čerstvě korunovém králi, aby vedl odvážnou záchranou výpravu.

zdroj: Archiv

Cílem výpravy je osvobodit všechny poddané a prokázat, že jste přesně takovým vůdcem, jakého si lid zaslouží. Jenže během cesty vás tvůrci postaví před mnohá rozhodnutí s potenciálně drsnými následky pro všechny, kteří na vás spoléhají.

Za zmínku také stojí nedávno zmíněný fakt, že pokud se řadíte mezi uživatele PlayStation Plus, můžete si tento měsíc zahrát první epizodu A Knight to Remember zdarma.

Nejnovější články