Druhá epizoda Batman: The Enemy Within postaví proti temnému rytíři drsného záporáka
zdroj: tisková zpráva

Druhá epizoda Batman: The Enemy Within postaví proti temnému rytíři drsného záporáka

27. 9. 2017 17:32 | Preview | autor: Adam Homola |

Telltale jsou nezastavitelní dříči, a i když jim někdy trvá vydání další epizody déle než měsíc, nakonec se vždycky dočkáme. To platí i o aktuálně probíhající druhé sezóně Batman: The Enemy Within, jejíž druhá epizoda s názvem The Pact vyjde příští týden.

Celým názvem Batman: The Enemy Within - The Telltale Series - Episode 2: The Pact vyjde 3. října na Windows, Mac, PlayStation 4 a Xbox One. Zároveň s tím vyjde první i druhá epizoda najednou pro Android a iOS a všechny budou epizody už nebudou vycházet na mobilní platformy opožděně. 

Episode 2: The Pact zjistíte, že smrt úhlavního nepřítele v první epizodě byl pouhý začátek. Gotham City trápí exploze, a zatímco jde Batman po stopách nepříteli, vleze mu do cesty nový, drsný záporák. U něj by se měl podle vývojářů zapotit i Batman a přiložený trailer spíše jen naznačuje, než že by všechno hned prozradil.

zdroj: tisková zpráva

Tvůrci sice tvrdí, že The Enemy Within je vhodná i pro nováčky, ale pokud jste hráli první sezónu a máte pořád někde na disku schované uložené pozice, mohou se vám hodit. Druhá sezóna si je totiž umí vzít a některé věci upravit dle vašich rozhodnutí ze sezóny první.

Třetí, čtvrtá i poslední pátá epizoda vyjde na Android i iOS ve stejný den jako na ostatních platformách. Vedle prvních dvou epizod je k mání samozřejmě i krabicová verze neboli Season Pass Disc. Ten koupíte pouze na konzolích a v podstatě si tím předplatíte celou pětidílnou sérii. Další epizody se k vám tak dostanou ihned poté, co je Telltale vydá.

Nejnovější články