Druhá světová válka do Battlefield: Vietnam
zdroj: tisková zpráva

Druhá světová válka do Battlefield: Vietnam

17. 7. 2004 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme se dozvěděli z oficiálních stránek hry Battlefield: Vietnam, pracuje nyní kanadské studio Digital Illusions na speciálním modu, který by měl spojit prvky BF:V s prostředím druhé světové války.

Oficiální WWII mod přinese znovu mapy Wake Island, Invasion of the Philippines a Iwo Jima, tentokrát však přepracované tak, aby zde bylo možno naplno využít možností renderovacího engine BF: Vietnam a také příslušných změn v hratelnosti. Kromě toho na nich budou moci obě válečné strany využívat nově přidaný plamenomet a slíbeno je rovněž předělání animací všech stávajícíh zbraní z BF1942, které se v pacifických konfliktech vyskytovaly. Přesné datum uvolnění WWII modu nebylo zatím určeno, vzhledem k tomu, že už jej v EA nějakou dobu testují, můžeme však patrně počítat se sklonkem léta. Další informací, která vás v souvislosti s hrou bude nejspíš zajímat, je fakt, že se do finální testovací fáze dostal patch 1.1, jeho vydání tedy můžeme očekávat v nejbližší době.

V krátkých zprávách jsme vás také informovali o velkém odkladu titulu Battlefield: Modern Combat, který je určen pouze majitelům PS2 a Xboxu. Hra byla ještě donedávna ohlášena na poslední měsíce letošního roku, nové datum vydání však zní podzim 2005. Největší podíl na tomto zdržení má zřejmě rozhodnutí přidat do hry také singleplayerovou kampaň, která tak doplní slibovaný multiplayer pro 24 hráčů.

kate

Nejnovější články