Druhou sezónu For Honor doplní dva hrdinové – Šinobi a Centurion
zdroj: tisková zpráva

Druhou sezónu For Honor doplní dva hrdinové – Šinobi a Centurion

28. 4. 2017 10:15 | Preview | autor: Aleš Smutný |

První sezóna přetahování se o území s šermířské bojovce For Honor je za námi. Nejvíce si z cizích území ukousli Vikingové, čímž jim můžeme pogratulovat a rovnou se připravovat na druhou sezónu. Ta ponese název Shadow and Might, který nejspíš poukazuje na hlavní novinku, jíž je přidání dvou hrdinů a začne 15. května. Jeden z nových hrdinů bude pro Rytíře, druhý pro Samuraje a Vikingové mají smůlu. Neměli vyhrát.

Nutno říct, že hráči, kteří se přihlásili k vikinské frakci (což není to samé jako hrát vikinské hrdiny) dostali unikátní ornamenty, kterými se mohou chlubit před ostatními. Pro každého hrdinu je navíc ornament unikátní, takže můj Conqeror dostal masivní znak s vysmátým sluníčkem a Nobuši krásné listy stromu.

Kdo ornamenty nedostal jsou dva hrdinové, kteří vyjdou až s novou sezónou. Přesněji řečeno, majitelé Season Passu se k nim dostanou zdarma 16. května a ostatní si je budou moci koupit za ocel 23. května. První z nich se jmenuje Šinobi a jde o ninju, který se ohání kusari-gama, tedy kosou s řetězem a závažím. Je asi jasné, že bude záviset především na rychlosti, pohybu a přesnosti a sotva si bude vyměňovat delší série úderů s těžšími protivníky.

zdroj: Archiv

Druhým hrdinou je Centurion, který patří k Rytířům (zjevně začali adoptovat i římské nalezence) a jde o hybridního hrdinu. Zatím o něm moc nevíme kromě faktu, že se ohání krátkým mečem gladiem a… to je vše. Dokonce na obrázku ani nemá štít, což by podle mne byla dost škoda.

Kromě dvou nových hrdinů přinese druhá sezóna také dvě nové mapy, tentokrát už pro všechny zdarma. Jmenují se Forge a Temple Garden a společně s nimi se připravte i na zvýšení maximálního skóre pro výbavu a novou raritu výbavy – Epic. Novinek je tedy celkem dost, byť je jasné, že po vydání obou hrdinů asi budete potkávat pár dní primárně je.

for honor zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články