Důležitou postavou druhé epizody Dreamfall Chapters bude zlá samice krtka
zdroj: tisková zpráva

Důležitou postavou druhé epizody Dreamfall Chapters bude zlá samice krtka

16. 1. 2015 16:30 | Preview | autor: Adam Homola |

První epizoda Dreamfall Chapters vyšla v říjnu a datum vydání druhé epizody s podtitulem Rebels pořád neznáme. Vývojáři ale v dalším Kickstarter updatu slíbili, že na hře usilovně pracují a jsou už v poslední fázi vývoje - vychytávají bugy, epizodu ladí a ještě zbývá nahrát několik posledních částí dabingu. Pořád platí, že termín se dozvíme 10 - 12 dnů před vydáním, takže pak hráči nebudou dlouho čekat. Než se ale propagační kampaň pro druhou epizodu rozjede naplno, vydali Red Thread Games alespoň obrázek, dva artworky a stručný popis důležité nové postavy - krtka.

Krtek, nebo přesněji řečeno samice od krtka, se jmenuje Bandu-Ma-Seri a zkráceně se jí říká prostě Mole (krtek). Mole má své panství ve sklepní noře na hranicích Oldtownu a z něj řídí pašování nelegálních zbraní do měst a obchodování s dětmi z města. Jak už asi tušíte, Mole nebude nijak extra kladnou postavou, ale detaily odhalí až příběh druhé epizody/knihy. Jakkoliv by měla být stará, zlá a smrtící, je prý zároveň také chytrá, charismatická a moudrá.

Dreamfall Chapters: Book Two zdroj: tisková zpráva

I když se Mole pohybuje pořád mezi lidmi, nikdy by se dle slov tvůrců nepovažovala za součást lidského světa. Lidi prý od srdce nesnáší. Jenže zpátky do své nory v lese se vracet nechce - moci i peněz, které jí pod tlapkami z pašeráctví tečou, si řádně užívá a nechce se jich jen tak vzdát.

Nahoře najdete artwork Mole a v textu screenshot z druhé epizody. V galerii je k vidění ještě jeden artwork a doufejme, že příště se už vývojáři namísto s artworky ozvou s datem vydání.

Nejnovější články