EA se s tvůrci plošinovky Unravel dohodla na druhém dílu
zdroj: tisková zpráva

EA se s tvůrci plošinovky Unravel dohodla na druhém dílu

18. 5. 2016 14:22 | Preview | autor: Adam Homola |

Plošinovka Unravel, která v únoru letošního roku svými fyzikálními a logickými puzzly zamotala hlavu nejednomu hráči, se dočká pokračování. Na webu EA to oznámil výkonný viceprezident EA Studios Patrick Söderlund. Spolupráce s malým švédským studiem Coldwood se obrovskému americkému vydavateli natolik líbila, že se postará o zafinancování a vydání i dalšího dílu.

Ve zprávě na webu EA se sice přímo o pokračování Unravel nemluví, ale zástupce EA Polygonu potvrdil, že jde skutečně o další díl hry s Yarnym. Pokud nepůjdou vývojáři do 3D, či nějakého unikátního míchání žánrů, nemuseli bychom na druhý díl čekat asi nijak zvlášť dlouho. Patrick Söderlund ale v oznámení žádná data nezveřejnil a tak můžeme jen spekulovat, jestli přiběhne Yarny třeba ještě letos, nebo spíše až příští rok.

Unravel seženete na Originu a pokud si nejste jistí, zda do hry investovat, může vás přesvědčit Honzova recenze, kde ji ocenil devítkou. Nebo náš nemotorný GamesPlay, kde sice uvidíte hru v pohybu, ale ne zrovna v nejlepším světle. Kdyby ani to nestačilo, můžete si na Originu stáhnout trial verzi a zdarma si tak zahrát první úroveň s názvem Thistle and Weeds.

Kromě PC seženete Unravel také na PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: youtube.com

Nejnovější články