EA slibuje bezpečnější, férovější a zábavnější FIFA Ultimate Team 16
zdroj: tisková zpráva

EA slibuje bezpečnější, férovější a zábavnější FIFA Ultimate Team 16

15. 9. 2015 14:00 | Preview | autor: Adam Homola |

FIFA 16 sice vyjde až 24. září, ale od čtvrtka 17. září se mohou nedočkavci vrhnout do budování svých týmů skrze mobilní a webovou aplikaci FIFA Ultimate Team 16. A každý kdo hrál loňský FUT jistě dobře ví, jaké problémy dělali coin farmeři a ti, co pak mince nakupovali. Tvůrci z EA to také moc dobře ví a pro letošní ročník prý připravili několik technik a postupů, které by měly podobné živly, když ne úplně eliminovat, tak alespoň výrazně omezit.

Vezmeme to ale popořadě - dobře známý Transfer Market bude opět dostupný jak na webu, tak v rámci mobilních aplikací už od 17. září. Vracející se hráči z FUT 15 dostanou přístup k webové verzi FUT 16 a ve vybudování Ultimate Team klubu jim nebude nic bránit. Pokud nastoupíte do FUT 16 jako nováčci, budete si nejdřív muset zahrát hru na PC nebo na konzoli a teprve pak dostanete přístup k Transfer Marketu přes webovou aplikaci.

Je to z toho důvodu, že vás nejdříve čeká ověření a teprve poté vám dá EA přístup do hry. Tvůrci si musí ověřit, že jste skutečný člověk a ne jen bot, jehož cílem je farmit... Verifikace hráčů tak bohužel protáhne jejich vstup do FUT 16, ale na druhou stranu by měla velmi výrazně zamezit řádění botů, jak uvedla EA na webu.

zdroj: Archiv

Dalším opařením proti coin farmerům a těm, kteří mince nakupují, je rozdělení Transfer Marketu podle konzolových verzí. To znamená, že mince, klubové předměty a transfery už nepůjde volně převádět mezi Xbox 360 a Xbox One nebo mezi PlayStation 3 a PlayStation 4 verzemi.

Na začátku FUT 16 si jednoduše vyberete konzoli, na které chcete hrát, a ta se vám pak nastaví jako výchozí. Vracející se hráči z FUT 15 budou moct přenést své FIFA body jednorázovou transakcí v rámci jedné konzole, nebo mezi konzolemi jedné stáje - tedy z Xbox 360 na Xbox One a z PlayStation 3 na PlayStation 4.

Tvůrci slibují také mnohem větší rozsah cen na Transfer Marketu, díky čemuž má být nakupování a prodávání hráčů jednodušší. Cílem vývojářů je udržet cenové rozpětí co největší napříč celou sezónou: čím méně coin farmingu a nakupování mincí tam bude, tím větší bude rozpětí cen.

Nejnovější články