Early access verze Garriottova RPG Shroud of the Avatar vyjde za měsíc na Steamu
zdroj: tisková zpráva

Early access verze Garriottova RPG Shroud of the Avatar vyjde za měsíc na Steamu

24. 10. 2014 11:39 | Preview | autor: Adam Homola |

Richard Garriott je jedním z veteránů, kterým se podařilo na Kickstarter přijít včas a získat na svůj vysněný projekt solidní množství peněz - konkrétně 1 919 275 dolarů (cílem bylo dosažení milionu dolarů). A pokud jste akční (MMO)RPG Shroud of the Avatar na KS podpořili dostatečnou částkou peněz, měli jste už několikrát možnosti si hru vyzkoušet v různé fázi vývoje. Už brzy ale Garriott pustí do hry všechny zájemce - early access verze se na Steamu objeví 24. listopadu.

Backeři z Kickstarter mají už od čtvrtka k dispozici verzi hry Release 11 a tvůrci je žádají, aby hraní této verze hry (ideálně na Steamu) pomohli doladit poslední důležité věci před vydáním early access verze.

"Nejdřív jsme se vydání rozpracované verze hry na Steamu báli, ale teď se už díky rychlé a skvělé Greenlight kampani a neuvěřitelné podpoře Steamu cítíme pevní v kramflecích. Ale stejně se musíme ujistit, že bude start co nejvíce bezproblémový. Potřebujeme tedy vaši pomoct v R11, kterou můžete hrát přes Steam, pokud chcete. Připomínáme, že hraní Shroudu přes Steam je volitelné, pořád můžete hrát bez Steamu," apeluje a připomíná backerům producent Starr Long na oficiálních fórech.

Do hry skrze verzi R11 přibyla hromada nového obsahu a velkých úprav třeba bojového systému, craftování a dalších prvků. Zájemci se mohou na oficiálních fórech probrat stovkami položek o úpravách, ostatním stačí vyčkat do 24. listopadu, kdy se Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues objeví v early access sekci na Steamu.

Nejnovější články