Emotivní Sea of Solitude vyjde pod hlavičkou EA na začátku příštího roku
zdroj: tisková zpráva

Emotivní Sea of Solitude vyjde pod hlavičkou EA na začátku příštího roku

10. 6. 2018 22:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Jeden z vrcholů tiskové konference EA? Minimálně za nás určitě ano. EA oznámila, že pod svá křídla bere sympatickou explorativní adventuru Sea of Solitude. Pamatujete na ni? Nejde o nic nového, o hře psal Vašek už v roce 2016. Základní koncept zřejmě stále platí, jen se novinky od německého studia Jo-Mei Games dočkáme pod hlavičkou EA.

Sea of Solitude vyjde, stejně jako A Way Out či Unravel Two, pod vydavatelskou značkou EA Originals na začátku příštího roku. Připomeňme, že ve hře hrajete za osamocenou slečnu sžíranou depresemi a úzkostmi tak moc, až se z ní stalo monstrum.

Hlavní hrdinka Kay je tak pokrytá černým peřím a s vaší pomocí se musí dostat ze svízelné situace ven. Vaším hlavním problémem nemají být podobně temně vypadající monstra rozesetá po celém zatopeném světě, ale prý něco mnohem většího.

zdroj: Archiv

Jsou to přitom právě všudypřítomná monstra, s jejichž pomocí se máte zase vrátit do původního stavu. Hra by neměla stavět na akci, jako spíše na prozkoumávání zatopeného města a jeho okolí, interakci s ním a monstry. Do detailů samotné hratelnosti tentokrát vývojáři nezabíhali, nicméně je jisté, že o hře v nadcházejících měsících uslyšíme.

Sea of Solitude vyjde v prvních měsících příštího roku, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články