Exotickým prostředím říznutá akce s bičem City of Brass vychází na PC i konzolích
zdroj: tisková zpráva

Exotickým prostředím říznutá akce s bičem City of Brass vychází na PC i konzolích

7. 5. 2018 10:05 | Preview | autor: Adam Homola |

Pohádky Tisíce a jedné noci nejsou ve hrách tak často využívaným tématem, jakým by bezesporu mohly být, nemluvě o použití biče jako jedné ze zbraní. Obě dvě věci v sobě kombinuje novinka City of Brass, která se z fáze předběžného přístupu přehoupla do fáze „vydáno“.

Od hry přitom ale nečekejte nějakého arabského Indiana Jonese. Bič ve hře sice máte, ale stačí se podívat na jediný trailer a je jasné, že vývojáři ze studia Uppercut Games jdou jinudy. City of Brass si můžete zahrát na PC, PlayStation 4 a Xbox One a pokud jste ji hráli v programu předběžného přístupu na Steamu, měli byste ve své knihovně objevit dvě nové položky.

Tou první je Founders Pack a druhou je pak soundtrack v podobě DLC. Vývojáři tak děkují všem hráčům, kteří si City of Brass vyzkoušeli v rozpracované verzi a pokud patříte mezi ně a do plné verze jste se během víkendu ještě nepodívali, vězte, že vás čeká spousta změn.

Překlopení hry do plné verze doprovázel velký patch v čele s novým soubojem s finálním bossem, nebo třeba integrací služeb Twitch a Mixer. Větších či menších změn stihli tvůrci do verze 1.0 udělat hodně a všechny si můžete prostudovat v příslušném postu na Steamu.

zdroj: Ubisoft

Budoucnost City of Brass zatím není nijak konkrétně veřejně nalajnovaná a jistě bude do velké míry záležet i na úspěchu hry. Vývojáři zatím prozradili, že v současné době testují řadu nových předmětů, které do hry přidají „velmi brzy“ formou bezplatného updatu.

Z prvních reakcí uživatelů na Steamu i recenzentů na Metacritic nevypadá City of Brass na žádnou pecku, ale na velice povedenou sympatickou akci.

Nejnovější články