FIFA Football 2004 a Erich Rutemöller
zdroj: tisková zpráva

FIFA Football 2004 a Erich Rutemöller

7. 5. 2003 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Že vývoj sportovních her není zdaleka aktivitou pouze několika nadšenců, kteří by svůj oblíbený sport rádi viděli také v digitální podobě, dokazuje mj.

news zdroj: tisková zpráva i dnešní oznámení společnosti Electronics Arts. V tiskové zprávě se píše, že při tvorbě další ze série FIFA Football 2004 bude asistovat pan Erich Rutemöller z technické komise pro FIFA a podělí se tak s vývojáři o své zkušenosti o veškeré taktice hry a sestavách těch neúspěšnějších fotbalových týmů.

Erich Rutemöller cestuje po světě a učí vedoucí trenéry základy fotbalu. Kromě toho je navíc členem trenérského sboru německého národního týmu a v minulosti dokonce řídil několik Bundesligových klubů. FIFA Football 2004 má vyjít ještě do konce tohoto roku a své hráče opět obšťastnit autentickým zážitkem. Akce má být mnohem hlubší než kdy předtím a hráči ještě detailnější a schopnější reagovat na podněty. Připraven by měl být i nový herní mód "Career", díky němuž budete mít tu moc vypracovat se se svým týmem z nižších kategorií na samý vrchol a udělat z naprostých nováčků fotbalové šampióny.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články