Fire Emblem Warriors spojí nové hrdiny se starými známými do jedné velké rubanice
zdroj: tisková zpráva

Fire Emblem Warriors spojí nové hrdiny se starými známými do jedné velké rubanice

16. 6. 2017 11:25 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Není to poprvé, kdy se postavy z Nintenda podívají do série Warriors od Koei Tecmo. Před ani ne třemi lety opustili ikonické postavy ze Zeldy adventurní svět a vydali se rubat a kombit do Hyrule Warriors. Fire Emblem Warriors je stejným typem crossoveru, jen tentokrát se na nevšední výlet vydávají hrdinové ze série Fire Emblem.

Hlavním účelem crossoveru je opustit pro jednou od taktických tahových soubojů s RPG prvky z Fire Emblem série a nabídnout oblíbené hrdiny v čistě rubacím systému Warriors, kde každý z hrdinů disponuje vlastními unikátními manévry, speciálními útoky, zbraněmi ale i dabovanými průpovídkami.

S různými typy zbraní se vrací i klasický systém kámen-nůžky-papír, který vás nenápadně nutí střídat hrdiny ve skupince a získat tak výhodu před nepřáteli. Hrdiny nepůjde jen střídat, ale i spojovat do dvojic, kdy pak metají jeden devastující útok za druhým.

zdroj: Archiv

A když už je tedy řeč o těch hrdinech, tak kromě několika nových hrdinů, kolem kterých se točí příběh, zaskočí na návštěvu i staří známí z různých Fire Emblem her. Zatím je potvrzený následující seznam – z Mystery of the Eblem přijede Marth, z Awakening to bude Chrom a Fates je zastoupena Corrinou, Ryomou a Xanderem. Možná přibydou i další.

Pokud vás zajímá příběh Fire Emblem Warriors, pak čekejte pohádkové klišé. Sourozenci Rowan a Lianna (nové postavy) tak tak vyvázli živí z běsnění zlého draka, který srovnal jejich královský hrad i matku se zemí. Právě na bedrech těchto dvou teenagerů je záchrana celého království s pomocí hrdinů z jiných dimenzí.

Fire Emblem Warriors vyjde na podzim letošního roku pro Switch a 3DS.

Nejnovější články