Frank Herbert's Dune - pokračování legendy
zdroj: tisková zpráva

Frank Herbert's Dune - pokračování legendy

18. 5. 2001 15:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nemluvíme teď o Dune 2 (jejímž volným pokračováním je Emperor: Battle for Dune), ale o původní Dune od Crya, vynikající kombinaci mezi adventurou a realtimovou strategií.

K ní se hlásí i nová stejnojmenná hra opět od Crya - tentokrát 3D akční adventure. V roli Paula Atreida budete opět svolávat pod svou vlajku Fremeny a vyzkoušíte si boj proti krutým Harkonnenům.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hra se bude odehrávat během dvou let, které Paul potřebuje k získání důvěry mezi Fremeny a k tomu, aby se stal jejich vůdcem a vedl pouštní národ proti utlačovatelům. Čeká na vás několik úkolů, například ničení skladů koření, sabotáž továren, hledání tajných skladů koření apod. Ve zmíněných dvou letech budete mít plno možností zdokonalit se v boji s nejrůznějšími zbraněmi, které Dune nabídne, od fremenského nože až po atomové zbraně. Hru vytváří tým Widescreen Games, složený z vývojářů Outcastu, Prisoneru of Ice, Alone in the Dark a dalších herních klasik, máme se tedy zřejmě na co těšit - a to už v září tohoto roku. Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ondřej&jd

Nejnovější články