GRID 2 se pochlubil s detaily o multiplayeru
zdroj: tisková zpráva

GRID 2 se pochlubil s detaily o multiplayeru

16. 4. 2013 10:41 | Preview | autor: Ladislav Loukota |

Update (16.4.) – Kromě textového popisu vám teď multiplayer popíší i dvě videa, která najdete uvnitř článku. To první je trailer, který atmosféru nastíní a to druhé je rovnou hodinový záznam z multiplayerového sessionu, který vám předvede ví,c než jen prostý nástin.

Původní zpráva - Květnové vydání závodního titulu GRID 2 je stále blíž a vývojáři z Codemasters své fanoušky bombardují další dávkou herních aspektů, tentokrát v podobě podrobností o multiplayeru. Celkově hra umožní závody až dvanácti jezdců nebo split-screen mač pro dva hráče sedící a to v tradiční sérii rozmanitých módů. Multiplayer nabídne i "RPG elementy" skrze postupné odemykání vozidel a nezbytnou kustomizaci vozidel.

Dobový zeitgeist pak kopíruje sociální aplikace RaceNet, jenž stopuje závody, rivaly i odměny, a prý nabídne také jednoduše uploadovatelná videa z hraní jednotlivých hráčů. S tím souvisí také nový prvek zvaný Rivals, který chce být propracovaným match-makingem nabízejícím několikero různých soupeřů dle rozličných parametrů (například jezdce, kteří závodili s vašimi kamarády). S reprezentací soupeřů bude navíc možné závodit, i když jejich majitelé sami budou offline.

RaceNet tak nemá být jen sesumírováním vašich úspěchů do esteticky lichotivých tabulek, ale také cross-platformovým komunitním srazištěm, kde ti nejlepší z hráčů budou sbírat své webové followery.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zda-li se Codemasters sázka na sociálnost vyplatí, se uvidí na konci května, kdy GRID 2 přisviští pro všechny tři největší platformy. Všude okolo se tu jinak povalují screenshoty z multiplayerového segmentu hry (kompletní sada k nahlédnutí v galerii), na YouTube kanále GRID 2 by se také měl brzy objevit záznam z hraní mulťáku přímo od vývojářů.

...

Nejnovější články