GTA Online update z vás udělá nebeského gaunera nad Los Santos
zdroj: tisková zpráva

GTA Online update z vás udělá nebeského gaunera nad Los Santos

26. 8. 2017 15:25 | Preview | autor: Adam Homola |

Grand Theft Auto Online je nezastavitelný kolos, který Rockstaru pod rukama pořád bobtná. Tentokrát ho vývojáři nafouknou spíše po stránce letecké, když do hry už za pár dnů přidají velký update s názvem Smuggler’s Run. Kdo hrál stejnojmennou hru od Rockstaru na PlayStation 2, už asi tuší, která bije.

Namísto závodní hry dostanete spíše letecké dobrodružství, ve kterém pomáháte člověku, co si říká Nervous Ron, pašovat nelegální materiál nad Los Santos a Blaine County. Aby vám to šlo lépe od ruky, svěří do vašich rukou vývojáři několik nových letadel, vrtulníků a ultralightů. Ve všech můžete pašovat, ale měli byste se také umět bránit.

O zboží mají totiž zájem konkurenční gangy, a jak už napovídá trailer, nebudou vás zrovna dvakrát prosit na vysílačce. V té chvíli byste měli mít rychlé reflexy, a ještě rychlejší prsty, jinak se z toho nervózní Ron už definitivně sesype.

Ron si své pašerácké impérium budoval dlouho a pečlivě, ale poslední dobou to už nedává a hledá obchodního partnera. Tady přicházíte na řadu vy a k ruce vám bude ještě mechanik Charlie. Pokud všechno klapne, zmáknete společně propašovat levou zadní cokoliv, co si budou klienti přát.

zdroj: tisková zpráva

S novými obchodními příležitostmi jdou ruku v ruce také nové stroje a hangáry, abyste je měli kde uskladnit. Z hangárů si můžete navíc udělat vlastní základnu, odkud budete nejen sekýrovat Charlieho, ale také koordinovat svůj veškerý pašerácký byznys.

Update Smuggler’s Run vyjde 29. srpna. A jestli vás tématika pašování materiálu vzduchem zaujala, tak si namísto shánění původního Smuggler’s Run (kde se jezdí po zemi), zajděte do kina na nového Toma Cruise.

V následujících týdnech a měsících plánují tvůrci přidat ještě další vozidla, a hlavně dynamické závody s plynulými přechody mezi silnicí, nebem a vodou, jak oznámili tvůrci na webu hry.

91ff5a4641b359b68f2595ef4065801692b884d9 zdroj: tisková zpráva

To má v praxi fungovat na bázi checkpointů, kdy vám vývojáři po projetí jistým checkpointem doslova pod rukama prohodí vozidlo tak, aby odpovídalo nadcházejícímu kusu trati. Závody se tak budou pořád dynamicky měnit a vy byste měli být odborníci nejen na auta, ale i letadla a čluny zároveň, jinak si v nich ani neškrtnete. K tomu všemu máme počítat s tradičními eventy, které se plánují například pro Halloween, Vánoce apod.

Nejnovější články