Herní vyžití v PS3 bojovce Yakuza 3
zdroj: tisková zpráva

Herní vyžití v PS3 bojovce Yakuza 3

9. 2. 2009 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Adrenalinové honičky skrze ulice města, souboje s nunchaki a zpestření ve formě golfové minihry.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva První dva díly si na konzoli PS2 udělaly solidní renomé, pročež je pomalu na spadnutí vydání třetího dílu - koncem února se objeví v Japonsku na PS3 trhu. A dnes je tady nové info především ve vztahu k soubojovému režimu. Prologem pro střet může být přitom adrenalinová honička. Jde o to, že během diskuse s vybranou osobou v ulicích města tato může vzít nohy na ramena a bude na vás, jestli ji následně zkusíte pronásledovat.

Abyste byli úspěšní, nesmíte ji ztratit z dohledu, resp. z mini mapy nacházející se v levém dolním rohu obrazovky. Během téhle honičky se navíc bude třeba vyhýbat nejrůznějším objektům v obraze, kam patří dobře načasované přeskakování popelnic, apod. Na displeji se přitom mají znázorňovat další ukazatele, zohledňující např. vzdálenost od stíhaného subjektu nebo vaši výdrž.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ke slovu slovu zde přijdou také různé zbraně, mezi kterými najdete i populární nunchaki. Během častého a dosti propracovaného bojování s nepřáteli, u čehož mají být četní zevlouni (co se dílem přidají k již okounějícím, nebo se raději vytratí), se dočkáte též něco nepříjemných překvapení. Sem budou zase patřit členové znepřáteleného gangu, co vás mohou nečekaně napadnout zezadu.

Novinkou bude Tag Tournament režim, kde budete ve speciální aréně moci čelit nejsilnějším protivníkům ze hry, k čemuž vám podá pomocnou ruku parťák. Půjde totiž o kooperativní snažení, i když není zcela zřejmé, zdali se druhého bojovníka bude moci ujmout kamarád skrzevá online. Na závěr pak ještě přislíbené minihry, nabízející vyžití v hernách u automatů, při golfu či rytmické karaoke hříčce.

zdroj: Archiv


Yakuza 3 finální japonský trailer

Yakuza 3 bohužel stále nemá stanovené datum vydání pro Evropu, doufejme, že Sega tenhle nonsens co nevidět napraví. Tuto hru si jinak nepleťte se zde dříve zmiňovaným, do historie zasazeným spin-offem Yakuza Kenzan.
zdroj: NeoGAF, IGN

mart

Nejnovější články