Hi-Rez chystá další díl v sérii Tribes, tentokrát jako MMO
zdroj: tisková zpráva

Hi-Rez chystá další díl v sérii Tribes, tentokrát jako MMO

25. 10. 2010 11:17 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Primárně multiplayerová série Tribes se brzy dočká dalšího přírůstku do rodiny....

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Primárně multiplayerová série Tribes se brzy dočká dalšího přírůstku do rodiny. Posledním byl v roce 2004 Tribes: Vengeance (od Kena Levina a Irrational Games) a nyní by jej měl nahradit Tribes Universe, který dostane do ruky vývojářský tým Hi-Rez Studios. Ti nedávno zakoupili práva na tuto značku a hodlají celý projekt postavit ryze v MMO stylu a jako základ použít svou předchozí hru, Global Agenda, která bude sloužit jako jakýsi odrazový můstek pro ideové směřování Tribes Universe.

„Nemohli jsme už dále Global Agendu rozšiřovat tak, aby pojala víc hráčů. Nyní ovšem budeme mít novou hru a ta nám umožní převést futuristické boje do úplné jiného měřítka. Čeká nás ale ještě spousta práce“. Jde o poměrně zajímavou zprávu jak pro věrnou komunitu Tribes, tak pro ty, kteří si oblíbili Global Agendu, protože té se bude tohle oznámení týkat.

Hi-Rez slibují hru pro více než sto hráčů, k čemuž budou muset předělat servery běžící na Unreal 3 enginu, připravit nové mapy, terén a prostě vše, co byste od nové masivní multiplayerové střílečky mohli čekat. Pokud patříte mezi hráče Global Agendy, je pro vás jistě dobrou zprávou, že alfa test Tribes Universe, který začne za přibližně tři měsíce, bude prioritně otevřen právě vám - hráčům Global Agendy, kteří mají postavu alespoň na 50. úrovni. Samotnou Global Agendu nepřestane Hi-Rez podporovat, ale jelikož zaměří síly hlavně na Tribes Universe, dá se očekávat stagnace, zvláště, když nová hra by měla přirozeně přetáhnout hráče právě odsud.

Nejnovější články