Hitman 2 ukazuje novou umělou inteligenci a splývání s davy
zdroj: tisková zpráva

Hitman 2 ukazuje novou umělou inteligenci a splývání s davy

17. 8. 2018 14:16 | Preview | autor: Adam Homola |

„Druhý“ Hitman se nám pomalu blíží, a i když nebude žádným zásadním způsobem měnit zaběhnuté pořádky a pojede víceméně ve stejných kolejích, je opakování matkou moudrosti. Proto se vývojáři z IO Interactive rozhodli spustit sérii filmečků vtipně pojmenovaných „How to Hitman“, které vám už vysvětlí, o čem že to ten Hitman 2 vlastně bude.

Začíná se postupně, tudíž máme zatím jen jedno video vysvětlující ponoření se do hry. Tvůrci vám v něm ukážou, jak můžete zapadnout do davů nic netušících lidí, jak lze využívat detailní lokace ve svůj prospěch a jak si hrát s umělou inteligencí tak, abyste se jí nenechali přelstít.

Umělou inteligenci tu IO Interactive dokonce nazývají jako „revoluční“, byť zatím nevysvětlují, k jakým změnám přesně došlo. Bude tedy zajímavé sledovat, jestli na ní opravdu nějak výrazně zamakali, nebo jestli budou zase všichni poslušně chodit za zvukem odhozené mince vstříc letícímu kladivu.

Nové video se bohužel zase soustředí hlavně na první lokaci v Miami a z dalších úrovní toho moc neukazuje. Miami ale vypadá opravdu hezky, a pokud by vás zajímalo, o co tam jde a jaké budete mít na téhle prosluněné mapě možnosti, můžete se podívat na tento starší článek.

zdroj: Archiv

Hitman 2 vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už 13. listopadu a na rozdíl od předchozího dílu nebude vycházet epizodicky, ale hned v den vydání dostaneme kompletní porci obsahu. Stejně jako v případě „jedničky“ budou i „dvojku“ vývojáři velmi aktivně podporovat po vydání, jak jsme psali tady.

Pokud vás Hitman láká, ale pořád jste se k němu nedostali, máte ideální příležitost: úvod hry je k mání zcela zdarma. Tvůrci v minulosti rozdávali také první i druhou epizodu zadarmo, i když jen po omezenou dobu.

Při troše kreativity se můžete slušně vyblbnout už v úvodu, a pokud byste chtěli menší inspiraci, mrkněte na náš LongPlay. Ten by sice vývojáři z IO jako „How to Hitman“ určitě nenazvali, ale právě v mnoha způsobech hraní a improvizaci spočívá Hitmanovo kouzlo.

Nejnovější články