Hráče FIFA 14 Ultimate Team čeká zdarma mistrovství světa
zdroj: tisková zpráva

Hráče FIFA 14 Ultimate Team čeká zdarma mistrovství světa

23. 5. 2014 19:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Fotbaloví fanoušci pozor! Jestliže máte a hrajete FIFA 14, dočkáte se velmi brzy updatu, který vám bez investice jediného dolaru základní hru rozšíří o nadcházející FIFA World Cup v Brazílii. 2014 FIFA World Cup totiž přibude do módu FIFA Ultimate Team na všech konzolích a PC už 29. května jako bezplatná aktualizace. Půjde o samostatný mód v rámci FUT, ve kterém si můžete vyladit svůj tým snů ze všech 32 nároďáků, které se účastní turnaje v Brazílii.

Nejde však jen o soupisky, tvůrci lehce upraví i vizuální zpracování například v menu, aby odpovídalo stylizaci turnaje. Chybět ale nebude ani oficiální mičuda Adidas Brazuca. Týmy si můžete vylepšovat získáváním nových hráčů a používáním speciálním balíčků, které budou k dostání ve FIFA 14 Ultimate Team: World Cup Store (hrozný název pro obchod).

zdroj: Archiv

V obchodě si můžete nakupovat balíčky, co hrdlo ráčí a posílit tak svoje družstvo. Jako měna zde slouží virtuální mince, které vám hra přidělí, když se vám podaří vyhrávat zápasy. Ovšem pozor, balíčky, stejně jako mužstva, si nemůžete z FUTWC přesunout do jiných módů hry. U hráčů by to nebylo dle slov vývojářů autentické a u balíčků to nejde protože jsou "unikátní a nelze s nimi obchodovat."

Pro FUTWC také není dostupný mód Play-a-Friend, ale namísto toho můžete zápolit v plnohodnotném FIFA World Cup turnaji se 32 týmy online i off-line, jak oznámili vývojáři na oficiálním webu EA Sports.

Nejnovější články