Hráče World of Warships čekají letos desítky nových lodí i další legendární velitelé
zdroj: tisková zpráva

Hráče World of Warships čekají letos desítky nových lodí i další legendární velitelé

12. 1. 2017 11:19 | Preview | autor: Adam Homola |

Online hra World of Warships má před sebou další rok, a stejně jako loni, i letos se vývojáři rozhodli hráče informovat, co je čeká a nemine. Hra bude logicky i v letošním roce žít díky spoustě updatů, většinou obsahových. Tvůrci se chystají přidat do hry více britských lodí, dvě nové větve francouzských lodí a celkově se má hra rozšířit o zhruba padesát nových lodí.

Vedle nových přídavků se jistých změn dočkají také lodě stávající, kdy se například změní sovětské torpédoborce. S loděmi logicky souvisí i jejich velitelé. Vývojáři si nedávno vyzkoušeli legendárního hrdinu ve formě Stevena Seagala, který se podílel na propagaci World of Warships v marketingové kampani.

Dávno vyhaslá akční hvězda však byla jen předvoj. V letošním roce přibude do hry několik dalších legendárních velitelů, ale vývojáři teď ještě nejsou připraveni prozradit, kdo všechno to bude, a jak se k nim dostanete. Již brzy bychom se ale měli dozvědět víc.

zdroj: Archiv

Jednou z dalších plánovaných novinek jsou i vylepšení, které nebude možné moc koupit, ale získat jenom hraním. Přidají do hry i více možností, jak si upravit schopnosti velitelů tak, abyste si ušili herní styl na míru. Ve hře se objeví i nové kooperativní PvE mise se skupinkami až sedmi lidí či podpora pro klany a všechno s nimi spojené – včetně klanových bitev, různých specifických bonusů, politikaření, aliancí apod.

Chystá se také poměrně velké vylepšení zvukové stránky hry s dynamickou hudbou, vylepšení grafiky, efektů i nasvícení a spousta dalších věcí. Více už se dozvíte v samotném videu nebo za nedlouho přímo ve hře.

Nejnovější články