„Hranaté GTA" LEGO City Undercover míří po čtyřech letech na další platformy
zdroj: tisková zpráva

„Hranaté GTA" LEGO City Undercover míří po čtyřech letech na další platformy

5. 4. 2017 17:33 | Preview | autor: Adam Homola |

„GTA pro celou rodinu a zároveň perfektní příklad toho, jak by měly vypadat hry pro děti. Zábavné, rozsáhlé, chytré a vesměs i vtipné,“ napsal Martin v recenzi před čtyřmi lety. LEGO City: Undercover tehdy vyšla exkluzivně pro Wii U a od Martina dostala osmičku. Po letech už exkluzivita vypršela, a tak si budou moct nejen rodiny s dětmi zahrát tohle přístupné a nenásilné GTAčko na všech ostatních platformách. Jmenovitě se hra dostane na PC, PlayStation 4, Xbox One a v neposlední řadě také Nintedo Switch a to už 7. dubna za cenu 50 eur.

Datum vydání by mělo podle oficiálních informací platit pro všechny platformy, nicméně na Steamu je už hra k dostání a minimálně prvních pár uživatelských recenzí technickou stránku hry zrovna nechválí.

Oficiální materiály bohužel o nějakém grafickém vylepšení původní verze nemluví, tudíž by měl být jediným rozdílem snad jen přidaný kooperativní režim pro dva hráče. Ve hře se vžijete do policisty v utajení Chase McCaina, který se honí za záporákem s taktéž stylovým jménem: Rex Fury.

zdroj: tisková zpráva

Pana Furyho budete nahánět ve velkém otevřeném městě rozděleném do dvou desítek částí, ale neustále vás může zdržovat řada vedlejších aktivit: zatýkání zlodějů aut, chytání mimozemšťanů, zachraňování ztracených prasat a samozřejmě také sbírání stovek různých věciček, kterých jsou hry s otevřeným světem plné.

Nejnovější články