Hrdinové z No More Heroes
zdroj: tisková zpráva

Hrdinové z No More Heroes

9. 12. 2006 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Mnozí z vás patrně zaregistrovali unikátní (byť z hlediska hratelnosti nepříliš přitažlivou) hru Killer 7 od studia Grasshoper Manufacture.

Titíž lidé v čele s mužem jménem Goichi Suda pro příští rok a konzoli Wii připravují projekt s názvem No More Heroes, který má s jejich předchozím počinem mnoho věcí společného. Což koneckonců vyplyne už při zběžném pohledu na vizuální zpracování, i když se při téhle příležitosti mluví o zcela odlišném enginu. V hlavní roli se představí chlapík jménem Travis, který v online aukci získá hodně speciální katanu (evokující světelný meč) a rozhodne se s ní začít novou životní kariéru - jako zabiják. Jeho služeb poté využije organizace UAA (že by United Assassins Association:-) No More Heroes má nabídnout otevřené město amerického střihu, různé mise na výběr, za jejichž kompletaci získáváte peníze a za tyto nové zbraně, jež představují rozličné typy mečů. Po městě se přitom budete moci pohybovat zcela svobodně, dílem po svých a dílem za pomoci dopravních prostředků jako jsou auta či motorky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V rámci ovládání hlavního hrdiny se počítá se třemi různými bojovými postoji, které definujete příslušným natočením wiimote, pročež následným opakovaným mačkáním tlačítka A provádíte, resp. budete provádět standardní výpady katanou. Pro jakési "dodělání" vašeho soka však bude třeba speciálního máchnutí ovladačem dle upozornění na obrazovce, a také se tu dočkáte nutného třesení wiimote, abyste si doplnili důležitý energetický ukazatel katany. Vedle střetů s tuctovými oponenty vás čekají i konkurenční půtky v rámci UAA. Jelikož se budete chtít vypracovat na post zabijáka číslo jedna, musíte odstranit všechny, co jsou v hierarchii před vámi. Pro účely hry to má být hned deset elitních killerů (čti bossů), s nimiž budete mít samozřejmě o poznání více práce. Hodně práce však ještě čeká samotné vývojáře, hra No More Heroes je zatím hotova jenom z nějakých 35%. Suda ve finále očekává, že by se v celosvětovém měřítku mohlo prodat milion kopií a dále řekl, že pro Grasshoper Manufacture jako pro malou společnost je pro vyvíjení nových her ideální právě Nintendo Wii - rozumný budget pro vývoj a jednoduché vývojové prostředí.
zdroj: IGN

mart

Nejnovější články