Jaké české kluby ve FIFA Football 2004?
zdroj: tisková zpráva

Jaké české kluby ve FIFA Football 2004?

6. 8. 2003 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Lukáš Svoboda z FifaCZ nás dnes upozornil na zajímavou novinku o tom, jaké kluby z domácí fotbalové ligy mají být obsaženy v chystané sportovní hře FIFA Football 2004.

FIFA Football 2004 zdroj: tisková zpráva Její tvůrci z kanadské pobočky EA Sports v Torontě jsou totiž velmi konzervativní a ani přes nabídku dodání kompletních textur, sestav a fotek skálopevně trvají na stejných dvou klubech jako v předchozích ročnících série - nehledě na skutečnost, že na českých a moravských trávnících kopou ligu silnější a atraktivnější týmy.

    Vcera nas kontaktovali autori FIFA 2004 se zadosti o pomoc s vytvorenim ceskych tymu (reprezentace plus dva ligove kluby) do FIFA 2004. Bohuzel krome naseho narodaku a pochopitelne Sparty maji v planu jako druhy cesky klub do FIFA 2004 opet (stejne jako ve FIFA 2002 a FIFA 2003) naprosto nesmyslne zahrnout Sigmu Olomouc. Snazime se jim domluvit, ze by byla vhodnejsi Slavia, a take ze by bylo dobre pridat Liberec, pripadne jeste Zizkov. Zatim se vsak zda, ze se jejich vyber tymu nezmeni, pokusime se jim tedy dodat dostatek informaci tak, aby jimi vybrane kluby (Sparta, Olomouc, reprezentace CR) byly zpracovany co nejpresneji... [více]
Jak dále uvedl Lukáš Svoboda, postoj Electronic Arts pro ně není žádným překvapením, neboť například ve FIFA 2002 chyběl Galatasaray Instanbul, který v tom roce vyhrál pohár UEFA. Absence kompletní domácí ligy ve hře FIFA Football 2004 zamrzí i z toho důvodu, že pro ni už tým nadšenců kolem FifaCZ.com pravděpodobně nebude vytvářet neoficiální Czech Super Patch jako tomu bylo u většiny dosavadních ročníků. Alespoň, že snad bude odpovídat realitě sestava českého národního týmu, do níž nominované fotbalisty můžete sami ovlivnit zde. Na závěr podotýkám, že FIFA Football 2004 s mnoha vylepšeními po hratelnostní stránce má vyjít opět na přelomu října a listopadu.
zdroj: ICQ

jd

Nejnovější články