Kentucky Route Zero čaruje civilně magickou atmosférou
zdroj: tisková zpráva

Kentucky Route Zero čaruje civilně magickou atmosférou

8. 1. 2013 12:33 | Preview | autor: Petr Poláček |

Jestli vás zamýšlená pětiaktovka Kentucky Route Zero neuchvátí okamžitě svým osobitým vizuálem, tak se díváme na jiný obrázky a video (po rozkliku). Tajemně se tvářící adventura od „lepenkového počítače“ si dává v prvé řadě záležet na stylizaci, což se jí daří, ale jelikož jsem první vydanou epizodu/akt ještě nehrál, tak nevím, jestli zvládá dobře i point and click hratelnost, potažmo u adventury podstatný příběh s dialogy a scénářem.

Zápletka vás vrazí do kůže doručovatele zásilky starého nábytku, který je na své poslední štaci pro svého finančně vyšťaveného zaměstnavatele. Tajemná silnice v Kentucky, po níž cestuje, jej nechá seznámit s řadou podivných postav, ale i budoucích přátel, s jejichž pomocí překoná překážky, co mu budou stát v cestě za splněním cíle – doručit zásilku. Asi vám ke hře v této chvíli nic víc neřeknu, ale vyšlu externí psy, aby se do ní zakousli, protože Kentucky Route Zero vypadá opravdu nádherně a nejenom to – atmosféra na videu je elektrizující. Fakt, mrkněte se.

zdroj: Archiv

První epizodu si můžete koupit na homepage hry za sedm babek, když si ale ve slepé víře ve schopnosti tvůrců koupíte naráz všech pět „aktů“, vyjde vás to levněji na 25 babek. Kde jen mám tu kartu…

 

Nejnovější články