Kickstarter českého RPG Dungeons of Aledorn končí za týden, tvůrci vybrali polovinu částky
zdroj: tisková zpráva

Kickstarter českého RPG Dungeons of Aledorn končí za týden, tvůrci vybrali polovinu částky

3. 4. 2015 13:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Celkem 60 tisíc dolarů chce vybrat české studio Team21 v kickstarterové kampani na RPG Dungeons of Aledorn a zatím jsou těsně za polovinou. Dungeons of Aledorn se herním stylem odkazuje na klasická RPG typu Betrayal at Krondor, takže spíš nepůjde o nic pro casual hráče, přesně naopak. Na své by si měli přijít milovníci hardcore RPG ze staré školy, pokud tedy tvůrci zvládnou za zbývajících sedm dní vybrat necelých 30k dolarů.

Právě na podporu kampaně, která se pomalu blíží ke konci, vydali tvůrci nový trailer. Není sice ze hry, ale měl by dle vývojářů pobavit a připomenout, že půjde opravdu o hardcore kousek. „Jsme velice mile překvapení z podpory přispěvatelů a médií ohledně vývoje Dungeons of Aledorn i TEAM 21. Ukazuje se, že je zájem o klasické RPG hry, které sami máme rádi a inspirují nás během vývoje.“ řekl Daniel Nezmar, level designer a producent hry.

„Jsme na správné cestě k dosažení cílové částky a stále nám zbývá více jak týden k jejímu dosažení. Věřím, že s neustávající podporou toho můžeme dosáhnout. ...Aledorn Vás potřebuje!," píše se v tiskové zprávě.

zdroj: YouTube.com

Další informace o Dungeons of Aledorn najdete ve starším článku, případně přímo na Kickstarteru. S tím, jak se frekvence příspěvků vyvíjí, to bude minimálně těsný a zajímavý závěr kampaně. Držíme palce.

Nejnovější články