Kingdom Come dostane celkem čtyři placená DLC, ženská hrdinka bude až příští rok
zdroj: tisková zpráva

Kingdom Come dostane celkem čtyři placená DLC, ženská hrdinka bude až příští rok

23. 5. 2018 16:19 | Preview | autor: Adam Homola |

Season pass ke Kingdom Come: Deliverance bychom těžko hledali, přesto teď tvůrci ze studia Warhorse oznámili řadu placených a také několik bezplatných DLC. Většiny z nich bychom se měli dočkat ještě letos, jednoho až příští rok. Důležité je vědět, že se tvůrci na své sliby z Kickstarteru nevykašlali a formou DLC do hry dodatečně některé z nich přidají.

Detaily o obsahu jednotlivých DLC si Warhorse nechali pro sebe, respektive jen lehce naznačili. A tak zatímco u některých kousků je obsah vcelku jasný, u jiných můžeme v současné chvíli maximálně spekulovat.

V letošním roce bychom se měli dočkat dvou bezplatných a tří placených DLC s tím, že prvním rozšířením hry, které nás nebude stát ani halíř, bude Hardcore Mode, následovaný DLC Tournament!, které s největší pravděpodobností odkazuje na jeden z dodatečných cílů na Kickstarteru (Tournament Mode).

Prvním placeným DLC pak bude From the Ashes, následované The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon. Trojici letošních placených DLC pak uzavírá Band of Bastards. Posledním zatím oznámeným DLC, naplánovaným až na příští rok, bude A Woman’s Lot.

kingdom come DLC roadmap 2018 2019 zdroj: tisková zpráva

Pro plnou verzi klikněte na obrázek.

Během letoška ještě dostaneme dvě videa – konečně tak dojde na oficiální dokument o vývoji The Making of Kingdom Come a ke konci roku ještě na Combat Academy, taktéž slíbenou jako dodatečný cíl na Kickstarteru. Videa už zadarmo nebudou a dostanou je pouze ti podporovatelé, jejichž příspěvek z Kickstarteru odpovídal dané úrovni. Obě videa si ale Warhorse zřejmě nebudou držet jen pro podporovatele a nabídnou je nejspíš ke koupi.

A nakonec dostaneme také oficiální podporu modifikací, s níž se počítá na příští rok. Oficiální popisek k DLC neexistuje, a tak si musíme vystačit se stručnou úvodní větou o tom, jak budeme znovu budovat to, co bylo zničeno, jak budeme pomáhat příteli v jedné delikátní záležitosti, jak budeme bojovat a jak se podíváme na věci z úplně nové perspektivy.

Minimálně o prvním DLC From the Ashes a bezplatném Hardcore Mode bychom se měli dozvědět už brzy, a to konkrétně na E3, jak fórech hry potvrdil komunitní manažer s přezdívkou DrFusselpulli.

Někdy v průběhu příštího roku se tak Kingdom Come: Deliverance dostane do fáze, kdy zůstanou nesplněné dva poslední dodatečné cíle: psí společník a performance capture, které mělo vykouzlit animace tváří srovnatelné s Ryse, jak tehdy napsali Warhorse na Kickstarteru.

Nejnovější články