Kingdom Hearts III má konečně datum vydání a přibírá hrdiny Pixaru
zdroj: tisková zpráva

Kingdom Hearts III má konečně datum vydání a přibírá hrdiny Pixaru

25. 6. 2018 15:31 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Aleš v roce 2013 napsal, že se po sedmi letech vrací série Kingdom Hearts s regulérním třetím dílem. K oznámení tehdy došlo na E3, ale chtělo to dalších pět let, než bylo světu konečně sděleno i datum vydání. Kingdom Hearts III nečekejte letos, vyjde totiž až 29. ledna příštího roku na PlayStation 4 a Xbox One. Zato přivítá ikonické postavy hned tří světů.

Kingdom Hearts III už teď působí jako megalomanské RPG. Hlavní protagonista Sora doprovázený Kačerem Donaldem a Goofym od Disneyho putuje napříč mnoha světy, aby z nich jednou provždy sprovodil síly zla známé jako Heartless. Na své heroické pouti narazí na spoustu povědomých tváří.

Jedna parta starých známých se představuje ve videu níže. Piráti z Karibiku se v sérii objeví již podruhé, takže pro skalní fanoušky nejde o žádný zázrak. Já obdivuji preciznost, s jakou jsou postavy vymodelované – snadno v nich rozpoznáte Johnnyho Deppa v roli Jacka Sparrowa, Orlanda Blooma coby Willa, Keiru Knightley jako Elizabeth a další. Zároveň jde o zajímavý kontrast „skutečných lidí“ s ostatními animovanými postavami.

zdroj: Archiv

Co už ale patří mezi novinky Kingdom Hearts III, je Ledové království. Elsa, Anna, Kristoff, Olaf, Sven… Všichni budou mít své místo v příběhu, který motá dohromady postavy Square Enixu s těmi od Disneyho a Pixaru.

Ze stáje posledního jmenovaného se můžete těšit minimálně na Sulleyho a Mikea Wazowského (Kuliočka) z Příšerek s.r.o., a kdo ví, kdo všechno se dostaví z postavami nabité pohádky Příběh hraček. Ve videu níže ještě můžete vidět například Lociku z Na vlásku, a tím to asi zdaleka nekončí.

zdroj: Archiv

Do objevování tří odlišných říší se pustíte nejdříve za půl roku na konzolích, přičemž se začíná uvažovat o portu na PC. Pokud k němu dojde, tak rozhodně o něco později. Nezapomeňte navštívit galerii níže, kde na vás čeká téměř 40 nových obrázků. A já teď jen dumám nad tím, jak by asi vypadala 18+ verze s postavami ze Sausage Party

Nejnovější články