Komiksová rubačka Afro Samurai 2 navazuje po 6 letech na výborný první díl
zdroj: tisková zpráva

Komiksová rubačka Afro Samurai 2 navazuje po 6 letech na výborný první díl

23. 9. 2015 14:51 | Preview | autor: Adam Homola |

Rubačka Afro Samurai byla v roce 2009 menším zjevení a tudíž příjemným překvapením, které se dočkalo nástupce až nyní. Afro Samurai 2 s podtitulem Revenge of Kuma vyjde na tři části a první epizoda Volume 1 už je k mání na pultech digitálních obchodů pro PC a PlayStation 4, zatímco Xbox One verze vyjde 9. října.

PC a PlayStation 4 mají exkluzivitu na vydání balíku všech tří epizod, které si můžete předplatit dopředu za 35 dolarů. Jednotlivé epizody jsou ale dostupné na všech platformách za cenu 15 dolarů za kus. Na PS4 lze sehnat bundle o 20 % levněji a pro členy PlayStation Plus je pak sleva ještě o dalších 10 % vyšší.

Na hře pracuje stejný kreativní tým jako na jedničce včetně autora a ilustrátora původního komiksu Takaši Okazakiho. Vrátí se také hudební šéf RZA a někteří dabéři s Philem Lamarem v čele. Na účast Samuela L. Jacksona můžeme asi zapomenout, protože ho tisková zpráva nikde nezmiňuje.

Afro Samurai 2 zdroj: tisková zpráva

Vývoj Afro Samurai 2: Revenge of Kuma má na svědomí tým Redacted Studios a žánrově jde o pokračovatele jedničky, takže se mohou fanoušci těšit na 3rd person akci, která navazuje na příběh přesně tam, kde v roce 2009 jednička skončila. Scénář tedy sleduje Kumu, kyberneticky vylepšenou mašinu na zabíjení s hlavou medvěda, která byla vytvořena pro jediný účel: zabít Afra. Ten se ale nedá a tak do hry vstupujete vy. Každá z epizod má mít svůj vlastní příběh, postavy, bojové styly a unikátní soundtrack. Ve výsledku se tak na nás řítí něco jako tři stylové akční bojovky.

Nejnovější články