Krimi na ulicích z Amazing Spider-Mana
zdroj: tisková zpráva

Krimi na ulicích z Amazing Spider-Mana

7. 5. 2012 10:00 | Preview | autor: levis |

Nejnovější číslo Game Informeru mimo jiné popisuje hraní Amazing Spider-Mana, akce vytvářené částečně dle stejnojmenného filmu. Ve vývoji už je titul celé dva roky a za tu dobu v něm vývojáři rozjeli soběstačný herní svět, kde se nezávisle na vašich činech odehrávají nejrůznější zločiny (honičky aut, přepadání chodců i bank).

Samotné souboje jako by prý vypadly z oka Batmanovi: jedno tlačítko pro útok, druhé pro blokování úderů a ukazatel, po jehož naplnění lze využít speciální útoky. Z bezvýchodných situací se můžete dostat pavoučím skillem Web Zip a po nalezení takzvané Web Tech ovládnete další schopnosti, například zamotávání lidí do pavučin na stěnách.

V novém Spider-Manovi nebude chybět ani bullet-time (jmenuje se Web Rush), náhodní kolemjdoucí, komentující vaše nedávné činy, či vedlejší questy (založené na focení lokací, předvádění se před fotografy či hledání komiksů). Ostatně v samotné hře má být zabudovaná komiksová čtečka - asi abyste si nějaké to čtení se Spider-Manem mohli koupit přímo zevnitř hry.

Nejnovější články