Kyberpunkové RPG Dex vyjde až koncem roku, backeři už mohou hrát early access verzi
zdroj: tisková zpráva

Kyberpunkové RPG Dex vyjde až koncem roku, backeři už mohou hrát early access verzi

28. 3. 2014 16:40 | Preview | autor: Adam Homola |

Po bok herních projektů které na Kickstarteru úspěšně vybraly peníze, ale nestíhají původně oznámený termín vydání, se zařadí i český Dex. Kyberpunkové RPG od vývojářů ze studia Dreadlocks mělo vyjít v létě letošního roku, což už neplatí. Tvůrci se svým fanouškům a backerům na Kickstarteru omluvili s tím, že když crowdfunding v listopadu minulého roku oznamovali, zdálo se být dokončení a vydání hry v létě 2014 reálné.

V průběhu vývoje ale tvůrci zjistili, že udělat některé věci trvá déle než se původně předpokládalo a nezbylo nic jiného, než vydání hry odložit. Nové datum vydání zatím vývojáři neupřesnili, ale pokud se něco nepokazí, měli bychom se Dexe dočkat v průběhu čtvrtého kvartálu tohoto roku - v říjnu, listopadu nebo v prosinci. Díky posunu vydání bychom se ale ve výsledku měli dočkat lepší hry.

Kdyby vyšel Dex v létě, nebyl by úplně kompletní a v takovém stavu, v jakém by vývojáři hru chtěli mít. Dreadlocks naštěstí nepřišli jen se zprávou o posunu vydání, ale mají pro backery i něco pozitivního.

Kdo z vás pečlivě kouká do emailové schránky (a taky do spamu), už asi ví, že mu tam přistála pozvánka s instrukcemi ohledně přístupu do early access verze hry. Tedy pokud na hru přispěl takové množství liber, které early access garantuje.

Kdo přispěl míň, mají pro něj vývojáři alespoň malou náplast - trojici nových a moc pěkných artworků. Jeden najdete nahoře, zbylé dva v galerii. Nemusíte ale smutnit jen nad artworky. Na early access neuvalili vývojáři žádné embargo, takže ho lze streamovat, típat z něj obrázky, natáčet videa, psát dojmy... Něco v tomto duchu plánujeme, klidně se můžete přidat.

Nejnovější články