Kyberpunkové RPG Shadowrun: Hong Kong odhalilo tvář na prvním videu a obrázcích ze hry
zdroj: tisková zpráva

Kyberpunkové RPG Shadowrun: Hong Kong odhalilo tvář na prvním videu a obrázcích ze hry

22. 5. 2015 15:37 | Preview | autor: Adam Homola |

Fanoušci tahových RPG už nemusí koukat jen na artworky. Vývojáři konečně vydali z chystaného Shadowrun: Hong Kong několik prvních obrázků a maličký teaser a i když ten nic moc neukazuje, obrázky se tvůrcům povedly. Navíc tu máme také potvrzení, že vývoj odsýpá hezkým tempem a pokud se nic nepokazí, dojde ještě tento měsíc k velkému vývojářskému milníku.

Tím není nic jiného než stav "feature complete", tedy fáze, kdy je hra kompletní - funguje kód, všechno je na svých místech a teoreticky by měla jít hrát od začátku do konce. V této fázi samozřejmě ještě chybí spousta grafiky, hra není vyladěná a je příšerně zabugovaná. Kodéři a programátoři pak právě přestupují na ladění a odstraňování bugů, zatímco grafici začnou nahrazovat dočasnou grafiku za tu finální.

zdroj: Archiv

Vedle nich se na titul vrhnou ještě designéři a výsledkem jejich práce by měla být zábavná a vyvážená kyberpunková hra. Soudě podle posledních dvou Shadowrunů by se to mělo vývojářům bez větších problémů povést a my bychom se měli dočkat zase dalšího fajnového tahového RPGčka. Na všechny nové obrázky ze Shadowrun: Hong Kong se můžete podívat v galerii.

Nejnovější články