Lara bojuje o přežití na záběrech z nového survival módu pro Rise of the Tomb Raider
zdroj: tisková zpráva

Lara bojuje o přežití na záběrech z nového survival módu pro Rise of the Tomb Raider

21. 7. 2016 14:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Nedávno oznámená výroční edice Rise of the Tomb Raider nabídne krom základní hry a DLC i spoustu bonusového obsahu. Jednou z novinek je i kooperativní mód Endurance, ve kterém se budete snažit ve dvou hráčích co nejdéle přežít. Jak to vypadá v praxi, předvádí záběry ze hry od kolegů z IGN.

Redaktorům z IGN míření a střílení na gamepadu moc nejde, jde ale o solidní ukázku kooperativního survivalu. Ocitnete se v něm se svým parťákem či parťačkou uprostřed mrazivého lesa a nemáte zbraně, ani suroviny a jde vám o život. Veškeré vybavení, jídlo a zbraně si musíte najít, sebrat, ulovit nebo vyrobit.

Moc času na to ale nemáte, protože zatímco ve dne je vaším největším nepřítelem mráz a divoká zvěř, v noci po vás půjdou ještě nepřátelé. Ovšem i v noci musíte řešit hlad a teplo, na což vás upozorňuje uživatelské rozhraní v levé horní části obrazovky. A video názorně předvádí, co se stane, když začne být Laře příliš velká zima...

Mód Endurance je pouze jednou součástí Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration edice. Najdete v ní také novou příběhovou mini kampaň Blood Ties, podporu pro PlayStation VR, akční střílení zombíků v módu Nightmagre a novou obtížnost Extreme Survival pro hlavní příběhovou kampaň původní hry. O detailech výroční edice zatím posledního Tomb Raidera si můžete přečíst v tomto článku.
.

Nejnovější články