Last of Us: žádný co-op a jediný konec
zdroj: tisková zpráva

Last of Us: žádný co-op a jediný konec

28. 6. 2012 12:58 | Preview | autor: levis |

Budeme mít multiplayer a nepůjde o co-op v hlavní kampani, prozradil o akční dventuře The Last of Us její výkonný šéf Neil Druckmann. Podle něj jsou si autoři vědomi, že dělají videohru a nikoliv film, tudíž mají jasně stanovený cíl, k němuž příběh směřuje - ale přesto chtějí hráči poskytnout svobodu.

"Když se ocitnete ve světě, kde je všeho nedostatek, je potřeba, abyste strávili trochu času průzkumem a hledáním," naznačil Druckmann v rozhovoru s Gaming Examiner. Přesto prý The Last of Us nebude mít víc než jeden konec: nafukovat se bude jen obsah mezi první a poslední scénou.


Samotný model hry se dvěma hrdiny autoři "odkoukali" z momentu v Uncharted 2, kde se Drake dal dohromady se šerpou. Ačkoliv nemluvili stejným jazykem, vytvořilo se mezi nimi pouto, jaké v trochu jiné podobě budou sdílet i hrdinové Last of Us - Joel a Ellie.

Jejich vztah má upevňovat mimo jiné interakce s prostředím, například s filmovými plakáty. V průběhu hry se dozvíte více o tom, odkud oba hrdinové pochází a jaké jsou jejich cíle. Pokud herní svět dostatečně prozkoumáte, budete odměněni ještě hlubším vhledem do nitra obou protagonistů.

Nejnovější články