Lead and Gold aneb kovbojský Counter-Strike
zdroj: tisková zpráva

Lead and Gold aneb kovbojský Counter-Strike

7. 4. 2010 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Představení šestice postav z multiplayerové střílečky, která vychází zítra.

Multiplayerovou střílečku Lead and Gold: Gangs of the Wild West zahraniční novináři testují již několikátým týdnem a najde-li se mezi jejich dojmy shoda, pak snad v tom, že hru společně překřtili na jakýsi "kovbojský Counter-Strike".

Hratelností má prý blízko k jednoduchosti Battlefield Heroes a atraktivního prostředí Divokého západu se ji podařilo využít, aniž by se přitom uchýlila k použití klišé (jízdy na koni, bojů s indiány atd). Proto si na začátku hry vyberete z šesti známých módu a především pak ze čtyř standardních tříd postav.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Blastera poznáte podle kalhot umaštěných od kutání v dolech a také dle dvojhlavňové brokovnice, díky které dovede kteréhokoliv protivníka poslat do věčných lovišť pouhými dvěma ranami. Při střetech s početnějšími skupinami mu zase přijde vhod použití dynamitu, který s sebou coby bývalý horník vždycky nosí.

Gunslinger se osvědčí v bojích na blízko díky své pistoli Negotiator, ze které půjde střílet i ve zvláštním módu, to když hrdina vypálí celý zásobník během několika vteřin (jakýsi ekvivalent moderního Burst). Deputy se blýskne hbitým používáním pistole s pažbou a možností označovat si protivníky, kdežto Trapper vyzbrojený puškou Buffalo pro změnu zastane funkci odstřelovače.

Lead and Gold: Gangs of the Wild West vyjde u Paradox Interactive 8. dubna pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. U nás hru uvede TopCD - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Soudky se střelným prachem z Lead and Gold  [13.1.2010 19:19]
Kovboj a lovkyně medvědů z Lead and Gold  [4.1.2010 18:18]
Divoký západ ožívá v Lead and Gold  [26.10.2009 18:18]

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články