Legendární levely protáhnou herní dobu Dying Light o další desítky hodin
zdroj: tisková zpráva

Legendární levely protáhnou herní dobu Dying Light o další desítky hodin

21. 12. 2015 18:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Datadisk The Following do zombie akce Dying Light vyjde už 9. února a společně s ním se do hry dostane velký update ve formě tzv. Legendary Levels, které do hry přidají dalších 250 úrovní. Dostanete se k nim ale až poté, co získáte všechny schopnosti v jednom z vašich stromů schopností. A pak se můžete pustit do dalšího kola grindování.

Od té chvíle začnete za různé věci ve hře získávat zkušenosti, které vás postupně posunou blíž k legendárním levelům. Bude jich 250, takže prostor pro znovuhratelnost nabídnou vývojáři obrovský. Nepůjde přitom jen o čísla, nový systém totiž každou chvilku nadělí nějaký nový oblek, zbraň, emblém, nebo schopnost.

zdroj: Archiv

Legendární levely budou součástí Dying Light: The Following - Enhanced Edition, která vyjde 9. února, ale vlastnit datadisk není podmínkou. Klidně můžete mít jen základní verzi Dying Light a ve stejný den dostanete legendární levely ve formě bezplatného udpatu.

Pokud vás hra pořád ještě baví, připravte se na další desítky či stovky hodin hratelnosti, která sice bude víceméně stejná, půjde však o další motivaci se za něčím hnát. Vzdáleně to připomíná systém Paragon z Diablo III, který taky protáhl end game hratelnost o další desítky až stovky hodin.

Nejnovější články