Letní event přináší do Overwatche ponožky v sandálech i Widowmaker v bikinách
zdroj: tisková zpráva

Letní event přináší do Overwatche ponožky v sandálech i Widowmaker v bikinách

9. 8. 2017 16:31 | Preview | autor: Adam Homola |

Léto jede v plném proudu a pokud se nechcete spálit venku, můžete propalovat alespoň elektřinu (a peníze...) u Overwatche. Do něj se po roce vrátila letní nálada v podobě eventu Summer Games. Ten neobsahuje jen nové a opravdu vypečené skiny a animace, ale vrací do hry i mód Lúcioball, tentokrát ještě vylepšený o kompetitivní vrstvu.

Lúcioball můžete hrát úplně stejně jako před rokem, nebo si vybrat režim Copa Lúcioball. V tu chvíli jde už do tuhého, neboť právě zde najdete online žebříčky, rozdělení schopností do jednotlivých stupnic a za vyhrané zápasy získáte kompetitivní body. Do Copa Lúcioball se hlavně ale dostanete teprve poté, co si projdete speciálními Placement zápasy, bez kterých to nepůjde.

K dispozici je pořád ale i ten starý známý Lúcioball, a tak pokud si chcete jen tak zapinkat s balónem, můžete jeho Copa variantu ignorovat. Nově lze hrát Lúcioball také v novém australském prostředí: Sydney Harbour Arena.

zdroj: Archiv

Hlavním tahákem každého eventu jsou ale nové skiny, animace, tanečky, spreje a desítky různých kosmetických doplňků. Nejinak je tomu i tentokrát, kdy jsou těmi nejzajímavějšími skiny Widowmaker v bikinách, Soldier: 76 jako hlavní grill master s ponožkami v sandálech (!), plavčík McCree a stylová Mercy.

Vedle nových skinů jsou v nových Loot Boxech samozřejmě i nové hlášky, emoty, animace a další drobnosti. Celkem jde o více než 150 kosmetických věcí, ale jako u každého eventu i tady platí, že byste neměli s nákupem či hraním otálet. Summer Games 2017 už ve hře jsou, ale na konci tohoto měsíce zmizí a společně s nimi i možnost všechny novinky nakoupit.

Overwatch zdroj: tisková zpráva

Pochopitelně se dá očekávat, že v létě příštího roku dostaneme zase další variaci na podobnou tématiku, ale jisté to není. Na nové obrázky z aktuálního eventu se můžete podívat v galerii na kartě hry, něco z toho ukáže i přiložené video. Na webu Overwatche pak najdete přehledný seznam všech novinek, včetně nových skinů. Nechť hry započnou!

Nejnovější články