Lost Odyssey - příběh nesmrtelného
zdroj: tisková zpráva

Lost Odyssey - příběh nesmrtelného

11. 7. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Napětí a emoce má v hráčích vzbudit Kaim, který toho za těch tisíc let svého života musel vytrpět skutečně mnoho.

Napětí a emoce má v hráčích vzbudit příběh hry Lost Odyssey z pera japonského spisovatele Kiyoshiho Shigematsua a známého herního producenta jménem Hironobu Sakaguchi. Vypráví o nesmrtelném Kaimovi, který toho za těch tisíc let svého života musel vytrpět skutečně mnoho. Vy, hráči, se stanete svědky toho, jak Kaim žil po mnoho generací, stal se součástí mnoha rodin, zamilovával se a zase odmilovával, stejně jako čelil nespočtu různých konfliktů. Ocitnete se ve světě, jenž je na pokraji čehosi, co by šlo nazvat "tajemnou průmyslovou revolucí", kde lidstvo dosáhlo temných sil. Během Kaimova putování se seznámíte se zástupem různých zajímavých osobností, z nichž některé se k vám přidají s cílem odhalit vlastní komplikovanou minulost a osud.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Lost Odyssey má být tradiční RPG kombinující některé prvky masivně multiplayerových online RPG. Jako taková vám nabídne velmi rozsáhlý svět podaný v rámci intenzivního, poutavého a hlubokého herního zážitku ne nepodobného akčnímu filmu, k čemuž by měli přispět jak známý japonský kreslíř Takehiko Inoue, tak i Nobuo Uematsu, skladatel, jenž dostal za úkol vytvořit soundtrack.


Jak už bylo naznačeno výše, vývojem Lost Odyssey se zabývá Hironobu Sakaguchi se svým týmem Mistwalker Studios a také společností freeplus Inc., přičemž základem díla je technologie Unreal Engine 3. Vydavatelem tohoto RPG má být Microsoft Game Studios. Cílovou platformou X360. Co se týče termínu vydání, s tím se počítá na přelomu tohoto a příštího roku.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články