Lovec čarodějnic z Warhammer Online
zdroj: tisková zpráva

Lovec čarodějnic z Warhammer Online

23. 9. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vypadá jako Van Helsing v hadrech Indiana Jonese, v jedné ruce drží meč, v druhé pistoli. Co vše dovede?

Každoroční Tokyo Game Show není čistě konzolovou záležitostí a v jejím rámci EA do Japonska přivezli také nový build Warhammer Online: Age of Reckoning s postavou lovce čarodějnic, Witch Huntera (obrázek). Toho lze výstižně popsat jako kombinaci středověkého inkvizitora s Van Helsingem, oblečeným jako Indiana Jones a vybavený dvěma zbraněmi: pistolí a mečem. V herním menu si budete moci navolit několik druhů útoků na blízko či naopak střelbu s odstupem, vhodnější vzhledem k lovcově horší obraně.

Ve vesnické krajině pak potkáte spoustu monster, od obrovských pavouků přes netopýry a vlky, které váš hrdina vyřídí bez mrknutí oka. Problémy by nastaly teprve v souboji s Greenskinem, tedy za předpokladu, že by lovec nedisponoval možností respawnu. Opravdového soupeře proto naleznete až v kouzelníkovi poletujícím nad zemí, který vás svými čáry zpomalí a pak po vás bude z dálky metat blesky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jeden z questů po vás bude chtít zachránit vesničana, ztraceného v jeskyni prolezlé pavouky. Těch naleznete v tunelech opravdu habaděj, včetně jednoho typu s ústy jako Predátor, dekorujícím chodby lidskými těly zabalenými v pavučině. Právě v tomto dungeonu se také setkáte s nejtužšími protivníky, kteří vás narozdíl od těch v otevřené krajině nenechají vydechnout. V každém boji vám hra za cíl automaticky určí nejbližší monstrum, výběr však snadno změníte přes klávesu Tab.

Warhammer Online: Age of Reckoning vyjde na jaře příštího roku a pokud se už nemůžete dočkat, doporučujeme podrobný anglický text o konfliktu Dark Elves vs. High Elves i historii herní lokace Chaos Wastes. Vydání hry navíc předznamená první ze série knih na motivy Age of Reckoning od spisovatele Anthonyho Reynoldse nazvaná Empire in Chaos.
zdroj: NextGen, IGN, Filefront, Gamezone

levis

Nejnovější články