Majitelé PS3 a PS4 si budou moct zahrát Destiny jako první
zdroj: tisková zpráva

Majitelé PS3 a PS4 si budou moct zahrát Destiny jako první

15. 11. 2013 9:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Ambiciozní akční online RPG Destiny, které mají na svědomí tvůrci série Halo, bylo se značkou PlayStation spojené už od začátku. Ostatně už na prvotním oznámení konzole PlayStation 4 přišel na pódium šéf Activisionu Eric Hirshberg s pány z Bungie a přislíbil všem PlayStation hráčům exkluzivní obsah. Teď dostávají fanoušci Sony další hezký příslib - přednostní právo do betaverze hry.

Do bety se dostanete i na PlayStation 3, ale když budete mít čtyřku, tak se budete moct pokochat stejným vizuálním zpracováním, které nabízí video níže. K betě vám ale samozřejmě nebude stačit jen samotná konzole od Sony. Destiny si musíte předobjednat a ještě ne u všech obchodníků beta klíč dostanete. U spousty ale ano a pokud jste si navíc hru předobjednali před 1. říjnem 2013, měli byste být v betě automaticky.

...

Nezapomeňte, že musíte ještě navštívit bungie.net/beta a naťukat tam příslušný kód, ať už jste v betě automaticky, nebo ne. Bungie bohužel zatím přesné datum bety neoznámili a letos to asi už nebude. A dává to i smysl. Teď máte co hrát. Když beta začne v prvním kvartále příštího roku, tak se všechno stihne hezky odladit a vydání v druhé polovině 2014 na sebe nenechá dlouho čekat. Vývojáři ale potvrdili, že někdy v příštím roce se beta uskuteční taky na Xbox 360 a Xbox One.

Nejnovější články