Mechové a zbraně z Red Faction Armageddon
zdroj: tisková zpráva

Mechové a zbraně z Red Faction Armageddon

15. 7. 2010 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Že magnetickou pušku nic netrumfne? Na Marsu čekají i ničivější hračky.

Na předváděčce Red Faction: Armageddon došlo vedle ukázky z kampaně také na druhou misi, v níž hlavní hrdina Mason využíval zničující magnetickou pušku k tomu, aby odrážel vlny nepřátel. Jakmile si osvojíte mechanismus tohoto nástoje, možnosti budou víceméně neomezené: jednu kulku vystřelíte k místu, kudy se na vás řítí nepřátelé, a druhou zabodnete někam do zdi, načež se vytvoří magnetické pouto a celá skupina mimozemšťanů po odlétně přímo proti zdi. Pokud by však proti vám stála celá skupinka nepřátel, což se v novém Red Faction přihodí nejednou, výjimečné okolnosti si vyžádají použití ještě ničivější zbraně, tzv. Nanoforge.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

To funguje podobně jako puška Reconstruction z multiplayeru posledního dílu RF: Guerrilla, takže dovede opravovat poničené budovy. Příklad z praxe: vystřílejte si pomocí Magnagunu díru do velkého kovového kontejneru, vlezte dovnitř, kontejner pomocí Nanoforge opravte a jste v suchu. Jakmile se zklamaní mimozemšťané odplíží, můžete zase vylézt a vyzkoušet si další ničivou zbraň, kráčejícího mecha. Ten je na pohled trochu menší než roboti z Guerrilly, ale s mimozemšťany zatočí stejně rychle a díky své mrštnosti dovede vlézt např. i do interiérů některých budov.

Red Faction: Armageddon pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 zatím nemá stanovené datum vydání - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
E3 preview Red Faction Armageddon  [17.6.2010 09:09]

zdroj: GS

levis

Nejnovější články