Měsíc připoutaný řetězy v RPG Infinite Undiscovery
zdroj: tisková zpráva

Měsíc připoutaný řetězy v RPG Infinite Undiscovery

21. 9. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Bližší informace o RPG od známých Square Enix s hrdinou, který ve skutečnosti jako hrdina pouze vypadá. + TRAILER

Akční RPG Infinite Undiscovery pro X360 bylo minulý týden sice představeno na tiskové konferenci Microsoftu, již několik dní poté ale autoři oznámili, že MS bude nadále obstarávat pouze technické konzultace a role vydavatele připadla Square Enix. Hra se má točit kolem objevů, které autoři prozatím nebyli s to zcela vysvětlit/nechávají si informace pro sebe: jasné je jen to, že dle vašich rozhodnutí se má větvit další průběh hry a že tedy pokud např. narazíte na draka, budete se moci rozhodnout, zdali se schovat, s potvorou se utkat aj. Pokud byste utekli, drak rozbije zeď, skrze níž můžete projít do nové lokace - podobnými lahůdkami má hra být prošpikovaná.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hrdina hry Capel má tu smůlu, že vzhledem připomíná legendárního hrdinu Sigmunta, za což ho v úvodu omylem uvězní zlá armáda Sealed. K útěku Capelovi pomůže členka odboje Aya, paradoxně ale také proto, že jej považuje za Sigmunta. O toho je takový zájem, protože jako jediný má moc odvrátit blížící se katastrofu: temné síly připoutaly měsíc planety Infinite Undiscovery řetězy, ten tím pádem brzy vyhasne a lidé navždy ztratí světlo. Se Sigmuntem se na vašem putování později setkáte a v závěru budete dokonce bojovat po jeho boku.

Všechny bitvy budou probíhat v herním enginu a ve skutečně reálném čase (= čas bude ubíhat i v menu). Podstatnou roli mají během bojů hrát přírodní úkazy jako vlny cunami nebo pasti v dungeonech, kam se v rámci hry často podíváte. Ve vaší partě budou moci být max. čtyři postavy, přímo však budete ovládat jen Capela. Soundtrack ke hře obstará Motoi Sakuraba (Star Ocean 3). Od dneška je k dispozici také premiérový trailer.

zdroj: Archiv


Infinite Undiscovery TGS '07 trailer - Update - stažitelná verze (40 MB, HD)

Infinite Undiscovery je ve vývoji již dva roky, její hrací doba se má pohybovat mezi 30-40 hodinami a datum vydání stále odhadováno na příští rok. Hra vyjde na dvou či více discích DVD).
zdroj: PR

levis

Nejnovější články