MOBA Paragon přidává systém Loot Crate a možnost craftování karet
zdroj: tisková zpráva

MOBA Paragon přidává systém Loot Crate a možnost craftování karet

14. 12. 2016 18:40 | Preview | autor: Adam Homola |

Střílecí MOBA Paragon má do vydání ještě daleko a konkurence je také o několik let napřed, proto vývojáři z Epicu nelení a snaží se do hry ládovat nový obsah co nejčastěji to jde. Vedle neustálého přílivu nových hrdinů to je například i novinka v podobě možnosti craftování karet a představení Loot Crate.

Díky craftování karet máte nově možnost dostat se prakticky k libovolné kartě, jen si ji musíte sami vytvořit. Karty vyžadují ale určitý počet výrobních materiálů a k těm se dostanete přes rozkládání stávajících karet.

Podobně jako například v Hearthstone tak rozložíte nepotřebné karty a se získaných materiálů pak vytvoříte karty nové. Měli byste mít ale na paměti, že jakmile nějakou kartu rozložíte, je po ní a už ji nemůžete znovu obnovit.

zdroj: Archiv

Druhou novinkou je taktéž nepříliš překvapivý systém Loot Crates, který nemá daleko k obdobnému systémů Loot Boxů z Overwatche. Jednoduše na konci zápasu dostanete náhodný Loot Crate obsahující vzácné skiny, výzvy, boosty, mince a další věci.

Pro otevření Loot Crate ale potřebujete klíč, který lze získat z Tributes, nebo Master Challenge Tributes. Obojí (Loot Crate i klíč) můžete také zakoupit za herní měnu. Paragon tak updatem .35.1 dostal dva sympatické systémy, které hře rozhodně neuškodí. Jestli ji ale přitáhnou k většímu publiku, je už druhá věc.

Kompletní seznam všech novinek a úprav balancu najdete na webu hry.

Nejnovější články