Mobilní port BioShocku je na AppStore k mání za 14 Eur
zdroj: tisková zpráva

Mobilní port BioShocku je na AppStore k mání za 14 Eur

29. 8. 2014 14:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Jestli zrovna BioShock je přesně tou hrou, kterou chceme hrát i na mobilních zařízeních, na to si každý odpoví sám, ale díky 2K China tu možnost máme. První BioShock je na AppStore k mání za 14 Eur pro iOS zařízení iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4 a iPhone 5S/5C/5. Na ničem jiném hra nepoběží, a přestože vyžaduje pouze nová iOS zařízení, nepůsobí graficky nijak zázračně. Posuďte sami z následujících obrázků a videa.

Mobilní BioShock je port hry z PC a konzolí 1:1, takže musíte přežít ovládání s pomocí virtuálních tlačítek, které v hektičtějších okamžicích asi nebude ideální. Hra podporuje i gamepady - pokud patříte mezi jeho majitele, můžete mobilní hrát BioShock výrazně pohodlněji. Pokud z nějakého důvodu nechcete hrát na PC nebo konzoli.

zdroj: Archiv

Klobouk dolů před 2K za odvahu, se kterou ukazují skutečné záběry ze hry na videu i obrázcích. Očividně se o žádné bullshoty nesnažili a hra proto vypadá, jak vypadá. Kostrbatost grafiky na nových iOS zařízeních mě třeba u sedm let staré hry dost překvapila... Ale co, BioShock není oblíbený pro svoji grafiku, ale primárně pro hratelnost a hlavně příběh. To druhé nabízí mobilní verze v kvalitě originálu stoprocentně, hratelnost nezbude než teprve prověřit. Pokud k tomu máte chuť a odvahu, zamiřte na AppStore.

Bioshock zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články