Mortal Kombat XL je definitivní edice povedené bojovky se všemi postavami a DLC
zdroj: tisková zpráva

Mortal Kombat XL je definitivní edice povedené bojovky se všemi postavami a DLC

21. 1. 2016 12:21 | Preview | autor: Adam Homola |

Zatím poslední Mortal Kombat X se po necelém roce od vydání dočká své definitivní edice. Tu najdete na pultech obchodů 4. března na PlayStation 4 a Xbox One pod názvem Mortal Kombat XL. Vzhledem k povaze samotného termínu "definitivní edice," nedojde na žádné zásadní změny, spíše jako na kolekci všeho, co se loňského Mortal Kombatu týká.

To znamená obsažení již vydaného Kombat Packu, který do hry přidal Predátora, Jasona Voorheese a přibyl také Tremor a Tanya, plus tři skiny a Samurai Skin Pack. V Mortal Kombat XL najdete ale také zatím stále chystaný Kombat Pack 2 s několika dalšími bojovníky.

Ty budete znát hlavně z filmů, protože dříve přidaný Predátor dostane svého známého protivníka Vetřelce z filmové série Alien. Jason Voorhees zase dostane Leatherface, kterého si určitě pamatujete z filmů Texaský masakr motorovou pilou a tu bude mít i ve hře.

zdroj: Archiv

Poslední dvě chystané postavy jsou robot Triborg a nováček Bo'Rai Cho. Některé hrdiny taky převlečete do speciálních, doposud nevydaných oblečků díky Apocalypse Skin Pack. Mezi další obsažené balíčky můžeme zařadit Brazil Skin Pack, Kold War Skin Pack a Kold War Scorpion Skin.

Chybět nebude samozřejmě ani jedna z nejznámějších postav celého MK univerza a to Goro, který se do standardní verze hry hned při vydání nedostal.

Nejnovější články