Na konci měsíce proběhne otevřená PC beta Call of Duty: WWII
zdroj: tisková zpráva

Na konci měsíce proběhne otevřená PC beta Call of Duty: WWII

15. 9. 2017 12:32 | Preview | autor: Adam Homola |

Betatest letošního Call of Duty: WWII už sice proběhl (viz článek), ovšem ne na PC. Activision to společně s vývojáři ze Sledgehammer Games hodlá napravit za pár dnů, kdy spustí otevřenou betu pro všechny PC hráče, bez nutnosti mít hru předobjednanou. Beta poběží na Steamu a zahrát si budete moct od 29. září do 2. října.

Cílem vývojářů je samozřejmě vás k předobjednávce nalákat, ale také otestovat základní herní systémy, a především servery a celou páteřní infrastrukturu, na které bude hra stát. Otevřená betaverze by měla ideálně posloužit také jako testovací nástroj pro PC verzi hry ve smyslu hardwarové optimalizace.

Přesný rozsah betaverze, jejího obsahu, funkcí a prvků zatím ale tvůrci ze Sledgehammer Games nezveřejnili. O informace týkající se obsahu, času pre-loadu a dalších věcí se hodlají vývojáři podělit až krátce před spuštěním bety. Zatím přišli alespoň s minimálními hardwarovými nároky pro betu:

Minimální hardwarové nároky:

Operační systém: Windows 7 64 Bit nebo novější
Procesor: Intel Core i3 3225 nebo podobný
Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 660 s 2 GB RAM, nebo AMD Radeon HD 7850 s 2 GB RAM nebo lepší
Paměť: 8 GB RAM
Pevný disk: 25 GB volného místa
DirectX: Grafická karta kompatibilní s verzí 11
Internetové připojení

Tvůrci na webu nicméně jasně upozorňují, že jde o minimální hardwarové nároky jen a pouze pro otevřenou betu. Hru ještě pořád testují a optimalizují, tudíž finální hardwarové nároky mohou být klidně jiné. I o nich bychom se měli ale dočíst až krátce před vydáním plné verze hry, která na PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjde 3. listopadu.

Nejnovější články